Novi Dineout klub
prihjaja kmalu

Nedavni dogodki so nas prisilili, da ponovno ocenimo svojo vlogo v industriji, ki jo je pandemija najbolj prizadela. Trenutno delamo na novem in inovativnem sistemu, ki vam bo omogočil odkrivanje restavracij in uživanje v njih, ko bo vse spet normalno, kar verjamemo, da bo kmalu.

Zato ukinjamo trenutni sistem nagrajevanja naših uporabnikov. Do zdaj ste z vsako rezervacijo, vašimi ocenami in uporabo naših aplikacij za Android in iOS zaslužili točke, ki ste jih nato lahko unovčili za darilne bone. To lahko še vedno storite, preverite, koliko točk imate, tako da se prijavite v svoj račun Dineout.

Do 30. aprila 2021 boste zbirali točke ob rezervaciji prek Dineout. Najboljše od vsega pa je, da lahko svoje točke unovčite za darilne kartice najpozneje do 30. aprila 2021. Po tem datumu bomo postopoma uvedli naš novi program in vse točke bodo potekle.

Z uvedbo novega programa obljubljamo, da bomo obrokom dodali še boljši socialni element, da bodo obiski restavracij še bolj posebni. Obveščali vas bomo o vseh pomembnih dogodkih in novih zanimivostih, ki jih morate obiskati.

Pogosta vprašanja

1

Ali še vedno dobim točke zvestobe ob rezervaciji prek Dineouta?

Da, točke zvestobe boste pridobivali do 31.Avgusta 2021.

2

Ali lahko uporabim točke zvestobe iz več računov za en Dineout darilni bon?

To ni možno

3

Ali lahko razdelim svoje točke zvestobe na več Dineout darilnih bonov?

Točke zvestobe lahko zamenjate le za Dineout darilni bon najvišje vrednosti.

4

Kje lahko zamenjam svoje točke zvestobe?

Svoje točke zvestobe lahko zamenjate na tej spletni strani ali v naši Android in iOS aplikaciji.